D66 gaat in gesprek.

Geplaatst op: 2 maart 2024

Hoogeveen – De lokale politiek komt naar de mensen. In korte tijd is D66 de tweede partij die graag met de inwoners van de gemeente Hoogeveen in contact komt. Op haar poster wordt het volgende beschreven:
D66 biedt een luisterend oor voor de zorgen en problemen waar de inwoners van Hoogeveen mee te maken hebben. Samen werken we aan een sterke en leefbare Hoogeveense gemeenschap. Aanmeldingen mag, hoeft niet. (info@d66hoogeveen.nl).
De uitnodiging wordt nog een bekrachtigd door de vetgedrukte tekst: Kom en laat van je horen!
Zaterdag 9 maart 2024 tussen 10.30 uur en 12.00 uur. Locatie: De Magneet / Wijkcentrum Krakeel – Grote Beer 20 7904 LW Hoogeveen. Komt allen!

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon