Deze maand twee wijkrestaurants

Geplaatst op: 11 maart 2024

Enkele weken geleden hebben jullie het enthousiasme kunnen zien op de foto’s van het laatste wijkrestaurant. Deze maand houden we twee wijkrestaurants, omdat er wat onduidelijkheid is ontstaan over de datum. In verband met goede vrijdag 29 maart hadden we het wijkrestaurant met één week vervroegd naar 22 maart. Aangezien er aanmeldingen binnenkomen op beide data, hebben we ervoor gekozen om het wijkrestaurant op beide data door te laten gaan.
U kunt zich opgeven voor 22 maart en 29 maart. De aangegeven tijden, het menu en de kostprijs is voor beide avonden precies hetzelfde. Wij willen u vriendelijk verzoeken om vooraf te reserveren en aan te geven op welke datum u wenst te komen. Dit kan per telefoon: (06) 55 923 683 of per mail: horeca@wijkcentrumkrakeel.nl
Graag delen! – U komt toch ook?

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon