Elke woensdagmiddag kinderclub!

Geplaatst op: 3 april 2024

De Kinderclub zorgt elke woensdagmiddag voor blije gezichten bij de jonge jeugd, met hun leuke en creatieve (knutsel)activiteiten. En het beste van alles? Iedereen is van harte welkom tussen 14.00 uur en 16.00 uur om mee te doen!

Deze gezellige club heeft activiteiten voor alle smaken en interesses, met zowel knutselwerk als andere leuke bezigheden om de fantasieën van de kinderen te prikkelen. Deelnemers kunnen hun eigen creaties maken en trots zijn op wat ze hebben gemaakt.

En als je denkt dat het alleen maar leuk wordt met vriendjes en vriendinnetjes, dan heb je gelijk! De Kinderclub nodigt alle kinderen uit om hun vriendjes, vriendinnetjes en andere kinderen uit de buurt mee te nemen, om zo samen te kunnen genieten van dit onvergetelijke middagje vol plezier.

Kom en sluit je aan bij de gezellige sfeer van de Kinderclub! Onze actieve en vrolijke begeleiders wachten op jou om samen de middag door te brengen, terwijl je nieuwe vrienden maakt en je creativiteit de vrije loop laat gaan.

Dus waar wacht je nog op? Verzamel je vriendjes en het hele buurtje, en kom langs bij de Kinderclub elke woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur!

 

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon