Evangelisatie Zangdienst 24 maart a.s.

Geplaatst op: 14 maart 2024

“Geef mij een zuiver hart”. Dit is het thema van de aankomende interkerkelijke evangelisatie zangdienst die op 24 maart plaatsvindt in de Grote Kerk aan de Grote Kerkstraat 40 in Hoogeveen. De dienst begint om 19.00 uur en iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen. De samengestelde band, begeleid door Niels Vrieling van de Baptistengemeente de Brug, zal tijdens de dienst de muzikale medewerking verzorgen. De voorgangers tijdens deze bijzondere avond zijn Frans Verkade van de Grote Kerk, Martijn de Vos van de H2O Evangelische Gemeente en Wietse van der Hoek van de Baptistengemeente Bethel. Het belooft een avond te worden vol prachtige muziek en boodschappen. Mis deze bijeenkomst niet!

 

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon