Biljarten voor beginners

Biljarten is een fantastische bezigheid. Lijkt het u leuk om een keer deel te nemen? Elke donderdagmorgen kunt u tussen 10.00 uur en 12.00 uur terecht. Een lid van Biljartvereniging de Koetsier helpt u graag bij het leren van de basisbeginselen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

07 jul 2022

Tijd

10:00 - 12:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 07 jul 2022
 • Time: 06:00 - 08:00

Locatie

Biljartvereniging de Koetsier
Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon