Digitaal spreekuur “Hulp bij digitale vaardigheden”

Digitaal Spreekuur

Elke eerste donderdag van de maand

Bij het Digitaal Spreekuur kun je zonder afspraak naar binnen lopen met vragen over je iPad, Android tablet, smartphone of computer. Ook kan je hier terecht voor vragen over Thuiskompas, Digitale Overheid en Donorregistratie.

Veel mensen hebben tegenwoordig een tablet, smartphone en/of e-reader. Toch roept het gebruik hiervan nog heel wat vragen op.

Speciaal voor die mensen organiseert Bibliotheek Hoogeveen het Digitaal Spreekuur.

We helpen je met bijvoorbeeld:

 • het installeren en gebruiken van apps op een telefoon of tablet
 • aanmelden voor online cursussen
 • omgaan met je ov-chipkaart
 • het binnenhalen en lezen van e-books/luisterboeken op een tablet, telefoon of e-reader
 • Thuiskompas
 • Digitale overheid
 • Donorregistratie
 • Veilig het web op

 

Datum

07 sep 2023

Tijd

10:00 - 11:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 07 sep 2023
 • Time: 06:00 - 07:00

Kosten

geen

Locatie

Wijkcentrum de Magneet
Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen

Organisator

bibliotheek

Reacties zijn gesloten.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon