feestelijke opening tuin

Het speelplein voor de opvang Spelerwijs en Prokino is flink onder handen genomen.

In samenwerking met de opvang Spelerwijs en Prokino, vrijwilligers uit de wijk, ouders van de kinderen, de gemeente, Stichting Welzijnswerk en wijksmederij Krakeel hebben we een gezamenlijk plan gemaakt.

Er is veel asfalt verwijderd en daarvoor in de plaats is groen gekomen.

Er is hard gewerkt om een uitdagende tuin te creëren voor de kinderen.

We zijn erg blij met het eindresultaat! Kinderen uit de buurt zijn van harte welkom om bij ons te komen spelen!

En daarom willen wij u van harte uitnodigen om samen met ons de tuin officieel op zaterdag 24 september van 15:00-16:00 op een feestelijke wijze te openen!

Spelerwijs

Stichting Prokino Kinderopvang

SWW

Gemeente Hoogeveen

Wijksmederij Krakeel

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

24 sep 2022

Tijd

15:00 - 16:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 24 sep 2022
 • Time: 11:00 - 12:00

Reacties zijn gesloten.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon