Gezellig koffiemoment bij Philadelphia

Beste wijkbewoners van de Krakeel,

Voor iedereen die zin heeft gezellig een kop koffie of thee te drinken bij ons. Heel erg welkom!

Wij zijn cliënten en medewerkers van Philadelphia en werken in de Magneet. We vinden het gezellig om met bewoners uit de wijk gezellig een praatje te maken aan de mooie stamtafel in de hal van de Magneet. Wij schenken koffie en thee, met iets lekkers erbij en maken gezellig een praatje. We kunnen ook een spelletje doen, rummikub, memory, ofzo.

Er is wekelijks een koffie-uurtje van 10.30 uur tot 11.30 uur. En hopen u te zien! Aanmelden is niet nodig, u kunt zo binnenlopen.

Vriendelijke groet,

Team Werk & Begeleiding Philadelphia Hoogeveen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Urenschema

New Day

New Day

Datum

28 sep 2022

Tijd

10:30 - 11:30

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 28 sep 2022
 • Time: 06:30 - 07:30

Locatie

Wijkcentrum de Magneet
Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen

Reacties zijn gesloten.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon