Brei- en haakcafé

Wij zijn een groep dames die elke dinsdag bij elkaar komen.
Onder het genot van koffie en thee zitten we gezellig te handwerken.
Wil je meedoen, kom gerust vrijblijvend een keer langs. We kijken naar jullie uit.
Wij zitten er van 14.00 uur tot 16.00 uur.
We zijn er om elkaar te helpen en van elkaar te leren.
Heb je vragen dan kun je altijd bellen met Wietske Strijker 06-41595972.
Groetjes  Wietske Strijker.
– op de foto een deel van de groep –
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

23 jul 2024

Tijd

14:00 - 16:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 23 jul 2024
 • Time: 10:00 - 12:00

Locatie

Wijkcentrum de Magneet
Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen

Reacties zijn gesloten.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon