Ierse muziekavond m.m.v. D’Irish Folk

                                                           D’Irish Folk

D’Irish Folk is een uit Drenthe e.o. afkomstige 4 mans formatie die bestaat uit louter Folk fans. Ze spelen al jaren folkmuziek en dan vooral de muziek uit Ierland en Schotland. D’Irish Folk is een band die zich laat inspireren door bands als The Dubliners, the Furey’s, the Kilkenny’s en heel veel andere vertolkers van de Ierse en Schotse Folkmuziek.

De band bestaat uit Edgar Smit hij bespeelt meerder instrumenten en is leadzanger en spreekstalmeester. In het dagelijks leven is hij Troubadour en treedt internationaal op. Gerrit Kort is 2e zanger en gitarist. Gerrit is de merchandise man van de band, hij ontwerpt en maakt alles zoals de t- shirts en cd hoes van de nieuwe live cd. Het 3e bandlid is een verdwaalde Zweed, Thomas Erikson, backingvocals en multi- instrumentalist. Thomas is de timmerman van de band. Als laatste Jan Wesselink, backingvocals, accordeon. Jan is de muziek vraagbaak van de band en zorgt dat iedereen de liedjes en muziek binnen krijgt.

De band speelt veelal op festivals, in de theaters en in de wat grotere horecagelegenheden.  D’Irish Folk neemt je mee op een interactieve muzikale verhalen reis en voert je mee naar de Ierse pubs.  Geniet van de Ierse instrumentale tunes, de meezingers, maar ook van de gevoelige ballades.

D’Irish Folk is een band die zich kenmerkt door gezelligheid, ongekunsteldheid en goede zin. Zing mee met The wild rover, whisky in the Jar, Leaving of Liverpool en vele andere prachtige folksongs die Ierland en Schotland hebben voort gebracht. D’Irish Folk is 100% garantie op een gezellige tijd met elkaar en smaakt als een goed glas Guiness!!

Deze avond zal in het teken staan van o.a. Ierse muziek, Ierse biertjes en Ierse gerechten.

entree: €12,50 per persoon. (kaarten te bestellen via horeca@wijkcentrumkrakeel.nl)

vol= vol

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

29 apr 2023

Tijd

20:00 - 23:55

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 29 apr 2023
 • Time: 16:00 - 19:55

Kosten

€12,50

Locatie

Wijkcentrum de Magneet
Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen

Organisator

SWCK

Reacties zijn gesloten.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon