Knutselen voor kinderen

Momenteel wordt er gezocht naar vrijwilligers die met de kinderen willen knutselen.

Stuur een mailtje naar voorzitter@wijkcentrumkrakeel.nl.

Vind jij handenarbeid ook het allerleukste op school? En zou je wel vaker creatief bezig willen zijn? Kom dan naar de Kinderclub.

Wekelijks, behalve in de schoolvakanties, is er iedere woensdagmiddag van 14.15 uur tot 15.45 uur een kinderclub.

Een hele middag lekker knutselen. Doen wat je leuk vindt en nieuwe dingen leren als houtbewerken en figuurzagen. Je kunt een leuk cadeau maken voor papa, mama, oma of opa.

Er wordt niet met wekelijkse thema’s gewerkt. Je mag knutselen waar je zin in hebt. Daar is slechts een voorwaarde aan. De begeleidende mensen Moniek, Kees en Elfriede, moeten het zelf wel kunnen. Anders kunnen ze het je immers niet leren.

En alles wat je maakt mag mee naar huis.

Van de ouders wordt verwacht dat ze de kinderen eventueel brengen en halen. Net zoals dat op school gaat of bij je sport. We willen de ruimte graag gebruiken voor de kinderen.

De kinderclub is er voor basisschoolkinderen vanaf 6 jaar. Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon naar binnen lopen.

De toegang is helemaal gratis.

Kom gerust een keer kijken.

—————————————————————————————————————–Jong Krakeel organiseert regelmatig mooie naschoolse activiteiten.

voor meer informatie zie: www.actiefjonghoogeveen.nl

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

24 jul 2024

Tijd

14:15 - 15:45

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 24 jul 2024
 • Time: 10:15 - 11:45

Kosten

gratis

Locatie

Wijkcentrum de Magneet
Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen

Organisator

SWCK

Reacties zijn gesloten.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon