Sinterklaasintocht Krakeel

Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij op 20 november aankomt in onze wijk.

Wat én hoe?

zie onderstaande route en voor meer informatie www.sintinkrakeel.nl

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, kaart en de tekst 'E-Bolinterieurservice Herzog.vo Wavin flaalHoogeveen Start Route elt RobertoMotoren GeragClssicSv @wogazn22 .PBouw Lukao Industriehaven Meteorenlaan M”teore Zenithlaan De Intocht van SINTERKLAAS Krakeel Route 2021 Kometenlaan Sterrenlaan MFC Podium Grote beer Atlaslaan Kleine beer Start intocht Edisonbrug Zenithlaan Meteorenlaan Kometenlaan Sterrenlaan Zenithlaan Atlaslaan Nadirlaan Satelietenlaan Kleine Beer Podium Grote Beer Nadirlaan Satelietenlaan Ga voor meer informatie naar onze website: www.sintinkrakeel.nl'

Datum

20 nov 2021

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 20 nov 2021

Locatie

Wijk Krakeel
Hele wijk

Reacties zijn gesloten.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon