sterrentocht wandeltocht

Ook zin om eens een mooie wandeling te maken?!

Dat kan op 24 september 2022. Er zijn 4 verschillende mogelijkheden:

10, 16 en/of 20 KM

5 KM PUZZELTOCHT
Een leuke afwisselende tocht voor jong en oud.

Start en finish bij De Magneet.
Kosten: € 2,50 p.p. (vanaf 12 jr.)
Start 5 km tussen 10:00 – 13:00 uur
Start andere afstanden tussen 08:00 – 10:00 uur
info: activiteiten@wijkcentrumkrakeel.nl

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

24 sep 2022

Tijd

08:00 - 18:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 24 sep 2022
 • Time: 04:00 - 14:00

Locatie

Wijkcentrum de Magneet
Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen

Organisator

SWCK

Reacties zijn gesloten.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon