kerstmenu zaterdag 18 december

Ons wijkrestaurant de Magneet is op 18 december open voor een koud en warm menu.

Als de Corona maatregelen het toestaan gaan we voor maximaal 80 personen. Laten de maatregelen dit niet toe dan zullen we een ander alternatief zoeken.

Programma:

14.00 uur tot 15.00 uur inloop

15.00 uur koud gerecht (verrassing)

15.30 uur warme gerechten met voor ieder wat wils

en omstreeks 16.30 uur nagerecht

17 uur einde.

kosten: van €12,50 voor €7,50 per persoon (inclusief 1 drankje)

De wijksmederij Krakeel geeft namelijk een eindejaar korting van €5,00 per persoon.

reserveringen: horeca@wijkcentrumkrakeel.nl

VOL = VOL

toegang: volgens de landelijke richtlijnen

Datum

18 dec 2021

Tijd

14:00 - 17:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 18 dec 2021
  • Time: 09:00 - 12:00

Kosten

€ 7,50 p. p.

Locatie

Wijkcentrum de Magneet
Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen

Organisator

SWCK

Reacties zijn gesloten.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon