warm en koud buffet

Op 18 december is in de Magneet een koud en warm buffet.
Een deel van de Hoogeveense Harmonie zal zorg dragen voor de muzikale omlijsting.
Als de Corona maatregelen het toestaan gaan we voor maximaal 80 personen. Laten de maatregelen dit niet toe dan zullen we een ander alternatief zoeken.
Programma: 16 uur inloop, 17.00 uur koud buffet en 17.30 uur warm buffet en om 18.30 uur nagerecht 19 uur einde.
De Hoogeveense Harmonie speelt van 17 uur tot 19 uur.

kosten: €12,50 per persoon (inclusief 1 drankje)

reserveringen: horeca@wijkcentrumkrakeel.nl

VOL = VOL

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

18 dec 2021

Tijd

16:00 - 19:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 18 dec 2021
 • Time: 11:00 - 14:00

Locatie

Wijkcentrum Krakeel
Grote Beer 18, 7904 LW Hoogeveen

Reacties zijn gesloten.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon