zeskamp

Zeskamp, wie kent het niet.

Deze zomer organiseert de activiteitencommissie een zeskamp waarbij het vooral gaat om de fun!

De doelgroep is deze keer vanaf de 1ste klas voorgezet onderwijs tot ongeveer 20 jaar.

 

Een zeskamp is een sportief spel waarbij je in teams tegen elkaar strijdt in zes verschillende onderdelen. Denken, kracht meten, behendigheid, sport, snelheid en samenwerken zijn de onderdelen.

Doe jij ook mee? Verzamel dan 5 of 6 vrienden en geef je team op.

aanmelding van jouw team via  activiteiten@wijkcentrumkrakeel.nl

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

30 jul 2022

Tijd

15:00 - 20:00

Local Time

 • Timezone: America/New_York
 • Date: 30 jul 2022
 • Time: 11:00 - 16:00

Kosten

gratis

Locatie

Wijk Krakeel
Hele wijk

Organisator

SWCK

Reacties zijn gesloten.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon