zomerfair

Op woensdag 17 augustus is er een zomerfair bij Woonzorgcentrum Jannes van der Sleedenhuis Krakeel.

U kunt er terecht van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Er zal een gratis rollator veiligheid check worden gedaan door Zorgwinkel Hoogeveen.

Een kleine rommelmarkt en marktkraam met dingen die de bewoners zelf hebben gemaakt, ook de bekende kniepertjes zijn er weer.

Een markt waar diverse dingen te koop worden aangeboden en natuurlijk zijn er een grabbelton een popcornstand en suikerspinnen en nog veel meer om op te noemen.

zomerfair 17 augustus 2022

Organisatie door onderstaande partijen

Zorgwinkel Hoogeveen , Stichting Wijkcentrum Krakeel, Philadelphia en de NNCZ

 

 

 

The event is ongoing.

Datum

17 aug 2022

Tijd

10:00 - 15:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 17 aug 2022
  • Time: 06:00 - 11:00

Reacties zijn gesloten.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon