Expositie in de Magneet

Geplaatst op: 15 april 2024

In het wijkcentrum is momenteel een prachtige expositie te bewonderen van kunstenares Yvonne Otten. Haar kleurrijke en expressieve kunstwerken zijn een lust voor het oog en zorgen voor een bijzondere sfeer in het wijkcentrum. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en wellicht zelfs een kunstwerk aan te schaffen.

Het wijkcentrum is een plek waar mensen uit de buurt samenkomen en activiteiten ondernemen. Het is dan ook een perfecte locatie voor kunstenaars om hun werk te exposeren en zo een breed publiek te bereiken. Yvonne Otten is een van de vele kunstenaars die hier graag gebruik van maakt. Haar werk is gevarieerd en bestaat uit schilderijen, tekeningen en collages. Ze maakt gebruik van verschillende technieken en materialen, wat zorgt voor een interessante mix van stijlen.

De expositie van Yvonne Otten is een feest voor het oog. Haar kleurgebruik is opvallend en haar werken zijn vaak abstract en expressief. Ze weet op een unieke manier emoties en gevoelens over te brengen op het doek. Dit maakt haar werk niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook intrigerend en inspirerend. Het is dan ook niet verwonderlijk dat haar kunstwerken al snel de aandacht trekken van bezoekers van het wijkcentrum.

Yvonne Otten is een veelzijdig kunstenaar en dat is te zien in haar expositie. Haar werken variëren van grote schilderijen tot kleine tekeningen en van kleurrijke collages tot ingetogen zwart-wit werken. Elk kunstwerk heeft zijn eigen verhaal en betekenis, wat zorgt voor een interessante dynamiek in de expositie. Het is dan ook zeker de moeite waard om alle werken goed te bekijken en te ontdekken welke emoties en gedachten ze bij u oproepen.

Het bijzondere aan deze expositie is dat de kunstwerken niet alleen te bewonderen zijn, maar ook te koop. Mocht u een kunstwerk zien dat u aanspreekt, dan kunt u contact opnemen met Yvonne Otten. Ze is bereikbaar via telefoon en e-mail en staat open voor vragen en eventuele aankopen. Het is een unieke kans om een origineel kunstwerk in huis te halen en tegelijkertijd een lokale kunstenaar te steunen.

De expositie van Yvonne Otten in het wijkcentrum is een mooie toevoeging aan de buurt. Het zorgt voor een culturele en artistieke sfeer en biedt bezoekers de mogelijkheid om kennis te maken met de kunstwereld. Het is dan ook een aanrader om een bezoek te brengen aan het wijkcentrum en de expositie van Yvonne Otten te bewonderen. De expositie is nog enige tijd te bezichtigen, dus neem vooral de tijd om alle kunstwerken goed te bekijken en te genieten van deze bijzondere tentoonstelling.

Yvonne Otten Tel: (06) 30 279 930 E-mail: yoart7@hotmail.com

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon