Familiebingo druk bezocht

Geplaatst op: 17 maart 2024

Hoogeveen – Wat was het weer een bruisende avond gisteren bij de gezellige familiebingo in de Magneet! Met een opkomst van ongeveer 90 enthousiaste deelnemers was het een avond vol plezier en spanning. Deze geweldige familiebingo wordt maar liefst zes keer per jaar georganiseerd, inclusief een spectaculaire kerstbingo. Al ruim 14 jaar zijn het echtpaar Wil en Willeke Booij de onvermoeibare krachten achter dit succesvolle evenement, dat plaatsvindt in het levendige wijkcentrum.
De familiebingo is een sprankelende activiteit, onderdeel van de bruisende activiteitencommissie van Stichting Wijkcentrum Krakeel, die volledig draait op de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Zij zetten zich met hart en ziel in voor alle activiteiten in het buurtcentrum, waarbij de familiebingo één van de publieksfavorieten is.
Of je nu een opa, oma, vader, moeder, kind, vriend of kennis bent, iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze gezellige bingoavonden. De familiebingo is een activiteit voor jong en oud, waarbij plezier en verbinding centraal staan. Tijdens de afgelopen drukbezochte editie werd er volop gelachen.. Het was een avond om nog lang met een grote glimlach op terug te kijken.
Een speciale dank Paula Bansema van Hoogeveen Regio voor de foto’s!

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon