FC Straat voetbaltoernooi

Geplaatst op: 2 maart 2024

Hoogeveen – Sportief Hoogeveen organiseert samen met FC Straat, Krajicek Foundation en Cruyff Court het FC Straat voetbaltoernooi voor Onder 13 en Onder 15! Doe jij ook mee?!
Schrijf je in met een team van minimaal 5 en maximaal 7 spelers. U kunt zich inschrijven voor de onderstaande categorieën:
– Jongens onder de 13 jaar (geboren in 2011/2012/2013),
– Jongens onder de 15 jaar oud (geboren in 2009/2010),
– meisjes onder de 13 jaar (geboren in 2011/2012/2013)
– meisjes onder 15 jaar (geboren in 2009/2010)
Doe mee aan de voetbaloefeningen zodat je helemaal klaar bent voor de voorrondes! Van de voorrondes kan jouw team zich plaatsen voor de FC Straat Play-offs op donderdag 2 mei
Emmen!
U kunt zich aanmelden door een datum te kiezen via
www.actiefjonghoogeveen.nl en stuur een mail naar w.stevens@dewoldenhoogeveen.nl of kijk op https://www.actiefjonghoogeveen.nl

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon