Geslaagde paasactiviteit!

Geplaatst op: 30 maart 2024

Het was weer een geslaagde ochtend met het paaseieren zoeken in Krakeel. De zon scheen fel aan de blauwe hemel terwijl de kinderen vol spanning stonden te wachten. En daar was hij dan, de Paashaas himself, in de persoon van Carla Brouwer. Met een grote glimlach en een mand vol lekkernijen begon de zoektocht naar de verstopte eitjes.
Wat een drukte! Kinderen renden in alle richtingen, hun ogen gevuld met opwinding en hun magen knorrend van anticipatie. Maar Carla, als de trouwe en gulle paashaas, was er klaar voor. Ze stond paraat om de kinderen te verrassen met heerlijke chocolade eitjes, gesponsord door de Plus Supermarkten Grote Beer.
De blije gezichten en enthousiaste kreten vulden de lucht, terwijl de kinderen met gevulde mandjes terugkeerden naar hun ouders. Het was een ware feestelijke ochtend, vol plezier en gezelligheid. De paashaas Carla was een heldin in de ogen van de kinderen, en haar inzet om deze geweldige traditie voort te zetten werd zeer gewaardeerd.
Met volle buiken en een hart gevuld met dankbaarheid keken de kinderen al uit naar het volgende jaar. Het paaseieren zoeken was nu al een memorabele gebeurtenis geworden, en ze konden niet wachten om weer terug te keren naar Krakeel voor nog meer avontuur en lekkernijen.
Dus tot volgend jaar, beste Carla Brouwer en Plus Supermarkten Grote Beer! Dankzij jullie inzet en gulle sponsorbijdrage hebben we weer een onvergetelijke ochtend gehad. Het paaseieren zoeken zal altijd een bijzondere traditie blijven, waarin vreugde en samenzijn centraal staan.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon