Gezelligheid onder de jongeren

Geplaatst op: 13 maart 2024

In een tijd waarin het digitale tijdperk de boventoon voert en de jeugd vaak wordt gezien als afgesloten in hun virtuele wereld, is het verfrissend om te zien dat er nog steeds jongeren zijn die de charme van ouderwetse gezelligheid en sociaal samenzijn waarderen. In het wijkcentrum is er een groeiende groep jongeren die met enthousiasme en goed gedrag samenkomen om te genieten van wat het centrum te bieden heeft. Naast het gebruik van de pooltafel als een plek van vermaak en competitie, zien we ook een stijgende populariteit van allerlei gezelschapsspelen. Met de wens om steeds meer jongeren uit te nodigen om gezellig langs te komen en leuke activiteiten met elkaar te ondernemen, vormt het wijkcentrum een positieve en bruisende omgeving voor jongeren om zich te vermaken.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon