Groeien en bloeien door samenwerken

Geplaatst op: 6 april 2024

De lente heeft zijn intrede gedaan en de buurt aan de Kroon is getransformeerd tot een betoverende oase van kleur en geur. Dit jaar kunnen de bewoners volop genieten van prachtige bloemen, dankzij een geweldige samenwerking met het Buurtteam. Samen hebben ze het initiatief genomen om bloemenperken aan te leggen en zo de buurt te laten opbloeien.

Het Buurtteam en de bewoners hebben de handen ineengeslagen om dit project tot een schitterend succes te maken. Met veel passie en toewijding hebben ze samen de bloemenperken ontworpen en aangelegd. Het resultaat? Een sprankelend spektakel van kleurrijke bloemen dat de buurt een frisse en levendige uitstraling geeft.

Deze samenwerking heeft niet alleen gezorgd voor een prachtige omgeving, maar heeft ook de gemeenschap hechter gemaakt. Bewoners hebben de kans gekregen om samen te werken, elkaar beter te leren kennen en gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen voor het onderhoud van de bloemenperken. Dit heeft een gevoel van trots en saamhorigheid gecreëerd.

De bloemenperken zijn zorgvuldig samengesteld met een variatie aan lentebloemen die in bloei staan gedurende het seizoen. Van kleurrijke tulpen tot geurige hyacinten, er is voor iedereen wat wils. Het is een waar genot om door de straten van de Kroon te wandelen en omgeven te zijn door deze prachtige bloemenpracht.

Niet alleen de bewoners, maar ook voorbijgangers en bezoekers zullen verwonderd worden door de pracht en praal van deze bloemenweelde. Het project draagt bij aan een positieve en gastvrije sfeer in de buurt, wat niet alleen de bewoners ten goede komt, maar de hele gemeenschap in zijn greep houdt.

We kunnen met recht trots zijn op deze succesvolle samenwerking tussen het Buurtteam en de bewoners van de Kroon. Samen hebben ze laten zien wat er mogelijk is wanneer mensen zich verenigen en zich inzetten voor een mooiere leefomgeving. Laten we ons allemaal laten inspireren door deze prachtige bloemenperken en voortbouwen op deze samenwerking om de buurt nog levendiger en kleurrijker te maken!

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon