Kinderclub de Magneet begint weer!

Geplaatst op: 20 maart 2024

Kinderclub de Magneet is weer terug! Vanaf woensdag 27 maart zijn alle kinderen van harte welkom om samen te komen knutselen. Ter gelegenheid van Pasen staat het beschilderen van paaseieren op het programma.
De knutselmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Voor slechts €1,50 per kind krijgen ze niet alleen de mogelijkheid om hun creativiteit te laten zien, maar ook een verfrissend glaasje ranja en iets lekkers.
De kinderen kunnen naar hartenlust de mooiste designs op de eieren schilderen en ze vervolgens mee naar huis nemen om de paassfeer in huis te brengen. Het belooft een gezellige middag vol knutselplezier te worden!
Zorg dat je erbij bent op woensdag 27 maart bij Kinderclub de Magneet. We kijken ernaar uit om samen met de kinderen de komst van Pasen te vieren en creatief bezig te zijn. Tot dan!

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon