Kom je gezellig eten in het wijkrestaurant?

Geplaatst op: 11 april 2024

Kom genieten van een heerlijke maaltijd in het wijkrestaurant! Deze maand serveren we een smakelijk driegangendiner bestaande uit een paprika roomsoep met gerookte kip als voorgerecht, gevolgd door penne pasta met ham en kaassaus en een rauwkostsalade als hoofdgerecht. Als kers op de taart sluiten we af met een klassieke Dame Blanche als nagerecht. Het wijkrestaurant vindt plaats op vrijdag 26 april, van 17.30 tot 19.30 uur in het wijkcentrum. De kosten bedragen slechts 9 euro per persoon, inclusief 1 drankje naar keuze.
Om ervoor te zorgen dat we voldoende plaatsen en maaltijden hebben, vragen we je vriendelijk om je vooraf op te geven. Dit kan telefonisch via (06) 55 923 683 of per e-mail naar horeca@wijkcentrumkrakeel.nl. Mis deze kans niet om te genieten van een heerlijk diner in een gezellige sfeer. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in het wijkrestaurant!

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon