Kom jij ons ondersteunen?

Geplaatst op: 11 maart 2024

Sinds de doorstart op 01 oktober 2018 wordt de Magneet uitsluitend draaiende gehouden door vrijwilligers. In de afgelopen vijf jaren zijn naast de hoeveelheid activiteiten in en rondom het gebouw behoorlijk toegenomen. Steeds meer mensen weten ons te vinden, zowel inwoners van de wijk Krakeel als daarbuiten.
Dagelijks wordt het wijkcentrum veel bezocht door deelnemers van activiteiten, bezoekers van gebruikers in het pand, maar ook door gasten tijdens feesten, partijen en bedrijfsbijeenkomsten zien we veel mensen komen en gaan. Met dit succes zijn we natuurlijk ontzettend blij!
Om aan de wensen van onze gasten en gebruikers te kunnen blijven voldoen zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ondanks dat de bijgevoegde poster vrijwilligers vraagt voor de horeca kunnen we ook vrijwilligers gebruiken voor het activiteitenteam. Ben je een handige klusjesman? Ons huismeestersteam kan ook wel extra handjes gebruiken. Hoe dan ook: Heb je een warm hart voor de wijk en het wijkcentrum? Voor slechts enkele uurtjes per week kun je van grote betekenis zijn!

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon