Musical & More

Geplaatst op: 20 maart 2024

Ingezonden bericht: De gemengde koren Con Amore uit Hoogeveen en Campanella uit Holten geven samen een spetterend lenteconcert!

Het (grote) samengestelde koor brengt muzikale nummers, lichte klassieke stukken en evergreens die je zullen raken, betoveren en verrassen!

Datum: zaterdag 13 april om 20:00 uur Locatie: Prot. Kerk de Vredehorst, Zuidwoldigerweg 32, Hoogeveen. Toegangskaarten (inclusief koffie/thee) zijn verkrijgbaar: in de voorverkoop voor €8,00 (voor koorleden) en aan de deur voor €10,00 (contant).

Datum: vrijdag 19 april om 20:00 uur Locatie: Dorpskerk, Kerkplein 1, Holten. Toegangskaarten (inclusief koffie/thee) zijn verkrijgbaar: in de voorverkoop voor €8,00 (bij DA WEDDA en koorleden) en aan de deur voor €10,00 (contant).

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon