wijkblad “🧡 van Krakeel”

Geplaatst op: 19 juli 2021

Het wijkblad “🧡 van Krakeel” is een blad voor en door bewoners en mensen die werken in de wijk.

In het wijkblad staat steeds nieuws m.b.t. de wijk. Tevens zoveel mogelijk activiteiten voor de komende 3 maanden. Het wijkblad is immers een kwartaalblad.

Hart van Krakeel Nr. 8

Hart van Krakeel Nr. 7

Hart van Krakeel Nr. 6

Hart van Krakeel Nr. 5  

Hart van Krakeel Nr. 4

Hart van Krakeel Nr. 3

Hart van Krakeel Nr. 2

Hart van Krakeel Nr. 1

We wensen u veel leesplezier.

Van en voor Krakeel is en blijft zeer belangrijk voor de sociale cohesie in de wijk.

U kunt kopij aanleveren bij: redactie@wijkcentrumkrakeel.nl.

Een blad mede met dank aan onze adverteerders.

Tevens een woord van dank aan onze bezorgers.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Doelstelling

Initiatiefnemers achter deze website hebben zich ten doel gesteld om een verbinding te leggen tussen wijkbewoners, verenigingen, bewonersgroepen, stichtingen, winkeliers, overheid en andere geïnteresseerden. Hiermee hopen wij samen invulling te geven aan de slogan: “Een bloeiende wijk in Hoogeveen”.

Veel activiteiten in de wijk Krakeel vinden plaats in wijkgebouw de Magneet. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de agenda. Bestuur en vrijwilligers van Stichting Wijkcentrum Krakeel dragen zorg voor het beheren en faciliteren van de Magneet.

In Krakeel is veel mogelijk voor en door bewoners uit deze prachtige wijk. Heeft u ideeën, verbeterpunten of wilt u een steentje bijdragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Agenda

[MEC id="163"]

Bedrijven

Colofon