wijkblad “🧡 van Krakeel”

Geplaatst op: 19 juli 2021

Het wijkblad “🧡 van Krakeel” is een blad voor en door bewoners en mensen die werken in de wijk.

In het wijkblad staat steeds nieuws m.b.t. de wijk. Tevens zoveel mogelijk activiteiten voor de komende 3 maanden. Het wijkblad is immers een kwartaalblad.

Hart van Krakeel Nr. 6

Hart van Krakeel Nr. 5  

Hart van Krakeel Nr. 4

Hart van Krakeel Nr. 3

Hart van Krakeel Nr. 2

Hart van Krakeel Nr. 1

We wensen u veel leesplezier.

Van en voor Krakeel is en blijft zeer belangrijk voor de sociale cohesie in de wijk.

U kunt kopij aanleveren bij: redactie@wijkcentrumkrakeel.nl.

Een blad mede met dank aan onze adverteerders.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

04 februari 2023

Bingo

Wijkcentrum de Magneet, Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon