naam wijkblad

Geplaatst op: 19 juli 2021

Een NIEUW wijkblad

 

We hebben je hulp nodig!

We kunnen vertellen dat er een nieuw wijkblad in de maak is.

Eentje van deze tijd met veel foto’s en fullcolour.

 

Een wijkblad dat Van en Voor Krakeel is.

En Van en Voor Krakeel betekent dat we je hulp nodig hebben. Voor de inhoud én voor nu veel belangrijker nog is de naam van het wijkblad.

 

Help ons alstublieft met het vinden van de juiste naam voor ONS wijkblad.

Hoe breng je ons van jouw idee op de hoogte?

Dat doe je door een e-mail te sturen aan mediawijkcentrumkrakeel@gmail.com

Vertel ook waarom je vindt dat de door jou gekozen naam geschikt is.

 

Stuur voor 1 augustus a.s. een e-mail en jouw gekozen naam doet mee in de uiteindelijke keus.

 

Delen van dit bericht is fijn.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon