nieuwbouwplan Satellietenlaan

Geplaatst op: 4 mei 2022

De verkoop is gestart op 30 mei.

WVG Ontwikkeling BV uit Meppel is bezig met de voorbereidingen om 16 woningen te realiseren aan de Satellietenlaan, op de locatie waar vroeger de Apollo basisschool stond. Op deze locatie zijn in het verleden diverse plannen ontwikkeld, maar helaas nog nooit gerealiseerd.

Het huidige plan van WVG Ontwikkeling BV is ontwikkeld naar aanleiding van signalen uit de buurt dat er een grote behoefte is aan seniorenwoningen en woningen voor starters op de woningmarkt. Het plan Apollo’22 bestaat uit twee rijen met elk 8 koopwoningen. De 4 hoekwoningen zijn hierbij ontworpen als levensloopbestendige woningen en de tussenwoningen zijn smalle en compacte woningen die uitermate geschikt zijn voor starters.

 Wanneer u geïnteresseerd bent in één van de woningen kunt u zich melden bij Hentenaar Makelaardij te Hoogeveen (0528 – 27 70 01)

Impressie vanaf de Satellietenlaan:

impressie

een voorzichtig begin is gemaakt (30-06-2022)

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

04 februari 2023

Bingo

Wijkcentrum de Magneet, Grote Beer 20, 7904 LW Hoogeveen

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon