nieuwe duofiets

Geplaatst op: 8 juli 2022

๐—ช๐—ถ๐—ท๐—ธ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ดย ๐—ž๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ฒ๐—นย ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐˜ย ๐—ฑ๐˜‚๐—ผ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€

Ook bij Jannes van der Sleedenhuis Krakeel kunt u nu een duofiets lenen. Wijkvereniging Krakeel schonk de fiets afgelopen week. Hartelijk dank voor dit prachtige cadeau! U kunt de fiets reserveren bij het thuiszorgkantoor van Jannes van der Sleedenhuis Krakeel, ook buurtgenoten en familie van bewoners zijn van harte welkom om de fiets te gebruiken.

U kunt ook (gratis) een duofiets reserveren bij Jannes van der Sleedenhuis Wolfsbos, – De Kaap, – De Vecht in Hoogeveen en bij Woonzorgcentrum De Zonnehof in Haren. Veel fietsplezier!

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon