Nieuwe werkgroep “Actief Krakeel”

Geplaatst op: 11 april 2024

Krakeel heeft er een nieuwe werkgroep bij: “Actief Krakeel”. Deze groep heeft als doel om gezellige activiteiten te organiseren voor de wijk. Deze zomer kunnen we onder andere uitkijken naar een waterspektakel, een tuinrommelmarkt, twee fietstochten en een braderie.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de activiteiten van Actief Krakeel? Word lid van onze Facebook pagina! Maar dat is niet alles, we kunnen ook jouw hulp goed gebruiken. Heb je zelf een leuk idee of wil je ons helpen? Laat het ons weten, we horen het graag. Stuur een e-mail naar actiefkrakeel@kpnmail.nl en wij nemen contact met je op.

Dus, als je op zoek bent naar leuke en gezellige activiteiten in Krakeel, kijk dan niet verder. Actief Krakeel staat klaar om deze zomer voor een geweldige tijd te zorgen. Doe mee en maak van Krakeel een nog betere plek om te wonen!

xr:d:DAGCDI_yAts:11,j:3256527049074555246,t:24041108

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon