Optreden “Gekartelde Randjes”

Geplaatst op: 2 maart 2020

Ook dit jaar treedt amateurtoneelclub de Magneet weer op. D.d. 14 maart staande de spelers vanaf 20.00 uur in de startblokken om het stuk “Gekartelde Randjes” ten uitvoering te brengen. Het blijspel wordt opgevoerd in twee bedrijven met een pauze. In een verzorgingstehuis is in één van de kamers in de nacht veel bedrijvigheid. Zo lopen er bijvoorbeeld veel mensen te zoeken, gaat het licht aan en uit gaat het alarm regelmatig af. Wat is er aan de hand? De nachtzuster en de dienstdoende arts vertrouwen het niet en gaat op onderzoek uit. Wordt u al nieuwsgierig hoe en wie men aantreft? Benieuwd hoe dit afloopt? U bent van harte welkom in MFC de Magneet!

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon