Senioren aan zet

Geplaatst op: 6 april 2024

Hoogeveen: Komt u ook naar de Magneet op 10 april? Vanaf 16.00 uur zijn alle senioren van harte welkom! Het is een uitgelezen kans om in gesprek te gaan met andere senioren en samen te praten over uw wensen en ervaringen in onze gemeente. Daarnaast zijn er informatieve tafels waar u meer informatie kunt krijgen over belangrijke onderwerpen. Mis deze bijzondere bijeenkomst niet en geef u op via de mail, info@ssphoogeveen.nl.

Als u alvast een voorproefje wilt krijgen van wat u kunt verwachten, raden wij u aan om de aflevering van ‘Koopman op pad’ te bekijken. Hierin worden al veel interessante details prijsgegeven over deze bijzondere bijeenkomst in de Magneet. Het is een uitstekende gelegenheid om met andere senioren in contact te komen, uw stem te laten horen en samen te werken aan een betere situatie voor de seniorengemeenschap in Hoogeveen.

Deze bijeenkomst is speciaal ontworpen om uw wensen en behoeften te bespreken en te zorgen dat uw stem wordt gehoord. Het is belangrijk dat alle senioren in onze gemeente vertegenwoordigd zijn en de mogelijkheid hebben om invloed uit te oefenen op het beleid dat hen rechtstreeks aangaat. Uw input is waardevol en kan een positieve verandering teweegbrengen.

Naast de gesprekken en uitwisseling van ideeën, zullen er ook informatieve tafels beschikbaar zijn. Hier kunt u meer te weten komen over thema’s die voor senioren relevant zijn, zoals gezondheidszorg, vrijetijdsbesteding, ondersteunende diensten en nog veel meer. Deze tafels bieden een schat aan informatie en kunnen u helpen uw weg te vinden in de diverse mogelijkheden en voorzieningen die onze gemeente te bieden heeft.

Wacht niet langer en meld u nu aan voor deze speciale bijeenkomst op 10 april in de Magneet! Samen kunnen we werken aan een betere toekomst voor alle senioren in Hoogeveen. Stuur een e-mail naar info@ssphoogeveen.nl om uw aanwezigheid te bevestigen en eventuele vragen te stellen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen uw stem te laten horen!

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon