Sjoeltoernooi 24 februari 2024

Geplaatst op: 22 februari 2024

Op zaterdag 24 februari 2024 organiseert Sjoelclub De Deurdouwers haar eerste sjoeltoernooi, dat elke woensdagavond sjoelt in Wijkcentrum De Magneet.

Er hebben zich 8 sjoelverenigingen aangemeld met in totaal 61 deelnemers. De verenigingen strijden om de eer, maar voor elke vereniging staat er een mooie beker klaar. Het klassement wordt opgemaakt op basis van de verenigingsgemiddelden. Dit betekent dat een sjoelvereniging die met 5 personen komt net zoveel kans heeft om te winnen als een sjoelclub die met 10 personen deelneemt. Verder winnen de 3 heren en de 3 dames die individueel de hoogste scores hebben behaald mooie vleesprijzen.

Naast het sjoelen is er een verloting waarop heel veel leuke prijzen te winnen zijn en er is ook een vakjeskaart waarop een ieder zijn of haar naam kan invullen. Op de vakjeskaart zijn bovendien 3 mooie prijzen te winnen. We willen onze sponsors hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van dit fantastische evenement.

De sponsors zijn:
Plus Hoogeveen Grote Beer, Grote Beer 41-43 Hoogeveen
Bakker Plaizier, Grote Beer 12 Hoogeveen
Kapsalon Pé-Jé Krakeel, Grote Beer 31 Hoogeveen
Beauty Center De Terp, Schutstraat 49 Hoogeveen
Briluniek, Hoofdstraat 194 Hoogeveen
Albert Heijn De Weide, De Weide 28 Hoogeveen
Bakker Berghuis, De Wielewaal 16 Hoogeveen
Kapsalon Art of Hair, Beukemastraat 71 Hoogeveen
Het Notenpakhuys, Het Haagje 48 Hoogeveen
Primera Hoogeveen, Grote Beer 33 Hoogeveen
Zonnevlecht in Balans, Beukemastraat 69 Hoogeveen
Tuincentrum Strijker, Krakeel 26C Noordscheschut
Riannespiercingshop.nl
Snackbar Whip-Inn Krakeel, Grote Beer 5 Hoogeveen

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon