Sjoeltoernooi groot succes!

Geplaatst op: 25 februari 2024

Hoogeveen – Op 24 februari 2024 organiseerde sjoelclub ‘De Deurdouwers’ voor het eerst een groots sjoeltoernooi, en met succes. Ondanks hun ruim 40-jarige bestaan was dit het eerste toernooi dat ze zelf organiseerden.
Alleen leden van verschillende sjoelverenigingen mochten deelnemen aan het toernooi. Sjoelverenigingen uit De Krim, Hollandscheveld, Dedemsvaart, Nieuwlande, Westerhaar en Hoogeveen gingen vandaag met elkaar de strijd aan.
De deelnemers maakten kans op prachtige bekers voor de eerste tot en met de derde plaats, evenals voor plaatsen vier tot en met acht.
In totaal waren er vanmiddag 63 deelnemers, die elk 10 rondes gooiden en 10 rondes jureerden.
Hennie Keimpena opende op sportieve wijze het sjoelentoernooi in de sportzaal van het buurtcentrum. Na de opening namen alle deelnemers hun plaats in. De spanning was voelbaar, concentratie was volop aanwezig en het werd doodstil. Alleen het geluid van de stenen die over het houten sjoelbakken vlogen, was te horen.
Gedurende de middag konden deelnemers lootjes kopen, waarbij er 91 prijzen te winnen waren. Deze prijzen waren door vrijwilligers en sponsoren beschikbaar gesteld. Daarnaast was er ook een inschrijving mogelijk voor de verloting van een vakjeskaart. Vanwege het grote succes hebben De Deurdouwers besloten om dit toernooi voortaan jaarlijks te organiseren.
De organisatie wil tevens alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor hun inzet bij het organiseren van dit geweldige sjoeltoernooi en dankt ook alle sponsoren: Plus Hoogeveen, Bakker Plazier, Kapsalon Pé-Jé, Primera Hoogeveen en snackbar Whip-Inn in Krakeel, Grote Beer, Beauty Center De Terp aan de Schutstraat, Briluniek aan de Hoofdstraat, Albert Heijn De Weide, Bakker Berghuis in de Wielewaal, Kapsalon Art of Hair en Zonnevlecht in Balans aan de Beukemastraat, Het Notenpakhuys aan het Haagje, Riannespiercingshop.nl, en Tuincentrum Strijker in Noordscheschut.
Verslag: Paula Bansema, Foto’s: Focus met Passie – Meer foto’s op https://www.hoogeveenregio.nl/de-deurdouwers-organiseert…/

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon