Succesvolle kledingbeurs

Geplaatst op: 6 april 2024

Afgelopen 5 en 6 april vond de kledingbeurs in Krakeel weer plaats en wat was het fantastisch! Er was veel mooie kleding ingebracht voor het goede doel en er was voor ieder wat wils. Anders dan voorgaande jaren was er niet alleen kinderkleding en speelgoed te koop, maar ook volwassenkleding. De mooiste spullen konden bovendien worden ingekocht tegen zeer lage prijzen, een geweldige kans om fantastische kleding te scoren.

Het leukste is nog wel dat de opbrengst van de kledingbeurs dit jaar naar de scholen gaat, waarmee de kinderen geholpen worden! Hierdoor is het niet alleen een geweldige kans om de garderobe te vernieuwen, maar u steunt ook nog eens een goed doel.

We willen graag alle vrijwilligers bedanken die deze kledingbeurs hebben mogelijk gemaakt, evenals degenen die kleding hebben ingebracht voor het goede doel. Het is geweldig om te zien hoe mensen zich verbinden, en samen een bijdrage leveren aan het welzijn van anderen.

We kijken uit naar de volgende kledingbeurs en hopen u allen daar weer te mogen verwelkomen!

Een speciale dank aan Joost Aalders voor de foto’s!

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon