Superchefs – Jongeren aan de kook!

Geplaatst op: 26 februari 2024

Wat een enthousiasme onder de jongeren in het wijkcentrum! Jong Krakeel organiseerd in samenwerking met Wijkcentrum Krakeel een kookproject genaamd Superchefs. Jongeren tot 13 jaar krijgen kookles onder leiding van chefkok Wim.
De heerlijke keukengeuren walmen door het wijkcentrum. Vandaag stonden er handgemaakte verse pizza’s op het programma. Zie de foto’s voor het resultaat. Wie worden de toekomstige horecaondernemers van Hoogeveen? Men zegt toch vaak: “Jong geleerd is oud gedaan?”
Jongeren van 13 tot 18 jaar kunnen zich ook opgeven voor Superchefs (voor oudere jongeren). Wil je meedoen? Meld je dan aan bij Wim Kroesbergen. Hij is bereikbaar per telefoon: (06) 55 923 683

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon