Training politiek actief

Geplaatst op: 26 februari 2024

Heb jij interesse in de lokale politiek of zou je hier wat meer over willen weten? Gemeentebelangen Hoogeveen organiseert een training politiek actief op woensdag 6 maart en op woensdag 20 maart. Kennisinstituut Politiek Lokaal, wethouder Niek Wind en een fractielid zullen aan het woord komen. Deze avond zal er voldoende ruimte zijn voor discussie. Woensdag 06 maart kunt u terecht in buurthuis ‘t Oor in Hoogeveen en op woensdag 20 maart kunt u terecht in Wijkcentrum de Magneet. Beide avonden beginnen om 20.00 uur. Toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom. Wel het vriendelijke verzoek om u vooraf aan te melden. Dit kan per mail op het volgende e-mailadres: secretariaat@gbhoogeveen.nl

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon