Voorbereidingen senioren aan zet

Geplaatst op: 11 maart 2024

Hoogeveen – We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het vervolg van het evenement genaamd “Senioren aan zet”. Vorig jaar hebben we dit succesvol georganiseerd in samenwerking met de gemeente en SWW, en daarom willen we op 10 april een vervolg hieraan geven.

Dit keer ligt de focus voornamelijk op het in gesprek gaan met elkaar over de wensen van senioren binnen onze gemeente, op uiteenlopende gebieden. We willen graag ontdekken wat goed gaat en wat er nog beter kan!

Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom in MFC de Magneet, gelegen in de wijk Krakeel. Om het evenement feestelijk te openen, zal het koor L.E.U.K. een optreden verzorgen. De naam van het koor staat voor “leuk en uniek koor”. Voor degenen die geïnteresseerd zijn, bestaat de mogelijkheid om actief deel te nemen.

Aanmelden kan via info@ssphoogeveen.nl – Met dank aan: https://www.hoogeveenregio.nl/voorbereidingen-senioren-aan-zet/

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon