vrijwilliger(s) gevraagd

Geplaatst op: 11 februari 2022

Wij zoeken: Bewoners uit de wijk die samen met/voor ouderen een gezellige ochtend willen organiseren.

U kunt hierbij denken aan contact maken, positieve gezondheid, samen bewegen, (creatieve) activiteiten, koffiedrinken en een lunch verzorgen.

De ontmoetingen vinden op alle doordeweekse ochtenden plaats op verschillende locaties in Hoogeveen, in overleg kijken we wat het beste aansluit.
(u hoeft niet iedere week aanwezig te zijn , wel met regelmaat in onderling overleg)

Voor bewoners uit de wijk die wat extra aandacht nodig hebben is het goed te weten dat tijdens deze ontmoeting ook altijd iemand vanuit de Thuiszorg in de buurt is.

Bent u mantelzorger? U bent ook van harte welkom samen met uw partner/ouder.
U kunt deze tijd ook voor u zelf invullen/gebruiken.

Voor de vrijdagochtend in De Magneet zoeken wij 1 vrijwilliger. Wilt u ons op een andere locatie in Hoogeveen helpen, en op een andere dag, dan kan dat ook. Lijkt het u leuk, neem dan contact op met Yvonne Kuijer bij SWW via welzijnouderen@swwh.nl of 0528 278 855.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Bewoners vertellen

Sinds November 2008 woon ik samen met mijn vrouw, zoon (9) en dochter (8) in de leukste wijk van Hoogeveen. Een gemoderniseerde woonwijk die alles te bieden heeft wat wij nodig zijn. Onze kinderen genieten naast school van prachtige buitenschoolse activiteiten die worden georganiseerd. Ons gezin voelt zich betrokken en verbonden met de wijk. Het gegeven dat we ons in enkele minuten kunnen verplaatsen naar onze werklocaties is ook een fijne bijkomstigheid. Krakeel is een wijk waarin wij ons thuis voelen.

Rene Aalders
Wijkbewoner

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon