Warme kamer in het wijkcentrum

Geplaatst op: 15 februari 2024

Gebleken is dat er wat misverstanden zijn ontstaan met betrekking tot de warme kamer in Krakeel. Warme kamers zijn tot stand gekomen op initiatief van het Leger des Heils (https://www.legerdesheils.nl/warmekamers) Stichting Wijkcentrum Krakeel heeft zich aangemeld als warme kamer bij het Leger des Heils.

Het is belangrijk om te vermelden dat het Leger des Heils niet in het wijkcentrum gevestigd is. Het wijkcentrum wordt vermeld in de database als warme kamer, maar staat verder los van het Leger des Heils.

Het tweede misverstand gaat over de openingstijden van de warme kamer. Tijdens de openingstijden van het wijkcentrum is iedereen van harte welkom om binnen te komen.

Tijdens de maandagmiddagen en de woensdagmiddagen kunt u gebruik maken van een speciale actie: een kopje koffie en een gebakje voor slechts € 1,50.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon