Wijkcentrum sponsort overgebleven stroopwafels

Geplaatst op: 15 april 2024

Hodazo biedt dagbesteding voor mensen met geheugenverlies en/of mensen met een psychiatrisch beeld. Het is voor iedereen belangrijk om op een leuke en zinvolle manier de dag door te brengen. Maar dit is niet altijd meer zo vanzelfsprekend als je ouder wordt of als het je zelf niet meer lukt. Daarom bieden wij kleinschalige dagbesteding aan, met een gestructureerd dagprogramma dat is aangepast op de wensen en mogelijkheden van hun cliënten. Op deze manier ondersteunen wij onze cliënten met een prettige indeling van de dag.

Wijkcentrum Krakeel heeft onlangs overgebleven stroopwafels gesponsord voor de cliënten van Hodazo. Dit betekent dat onze cliënten kunnen genieten van een heerlijke stroopwafel bij de koffie. Een klein gebaar, maar voor onze cliënten betekent dit veel meer dan alleen een lekkernij. Het is een moment van genieten en ontspanning, wat voor sommigen niet altijd vanzelfsprekend is.

Bij Hodazo staat het welzijn van onze cliënten centraal. Wij begrijpen dat het leven soms uitdagend kan zijn, vooral als je te maken hebt met geheugenverlies of een psychiatrisch beeld. Daarom bieden wij een veilige en vertrouwde omgeving waar onze cliënten zich op hun gemak voelen en zichzelf kunnen zijn. Onze professionele begeleiders zorgen voor een warme en persoonlijke benadering, waarbij er ruimte is voor individuele aandacht en begeleiding.

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon