Wijkrestaurant weer goed bezocht!

Geplaatst op: 23 februari 2024

Vanavond (23 februari 2024) is het wijkrestaurant in het wijkcentrum weer goed bezocht. Mensen konden genieten van een heerlijk driegangendiner. Elke maand bereid de kok een fantastisch menu tegen een betaalbare prijs.
Gasten konden vandaag genieten van nacho’s met tomaten salsa (vooraf), babi ketjap, rijst en wokgroente (hoofdgerecht) en flensjes met vanille ijs en kersen (nagerecht). Benieuwd wat het menu gaat worden van de volgende maand? Bekijk dan de Facebookpagina of houdt deze website in de gaten. Zodra het menu bekend is zullen wij deze publiceren.
Bij het wijkrestaurant draait het niet alleen om lekker eten. Gezelligheid en een goede sfeer zijn minstens zo belangrijk. Enkele gasten vonden het niet bezwaarlijk om op de foto te komen. Het enthousiasme straalt er vanaf! Komt u de volgende maand ook?

Waarom wonen in Krakeel?

Jongeren

Krakeel biedt uitstekende faciliteiten om jongeren op te laten groeien. Denk hierbij aan een peuterspeelzaal, twee basisscholen, het middelbaar onderwijs op fietsafstand en een wijkcentrum waar activiteiten worden georganiseerd voor jongeren in alle leeftijdscategorieen.

Ouderen

Ouderen kunnen in hun eigen vertrouwde omgeving genieten van een zorgeloze oude dag, dankzij woonzorgcentra, aanleunwoningen en diverse gevestigde zorginstellingen. In de wijk worden diverse ouderenactiviteiten georganiseerd.

Winkelcentrum

De wijk beschikt over een prachtig gerenoveerd winkelcentrum. Met twee supermarkten, een snackbar, bakker, drogist en andere leuke winkels hoeven inwoners de wijk niet uit om in hun eerste levensbehoefte te kunnen voorzien. Alle gemakken zijn binnen handbereik!

Goed bereikbaar

Krakeel ligt centraal gelegen tussen het stadscentrum, industriegebied De Wieken en industriegebied de Buitenvaart. De wijk ligt slechts enkele minuten verwijderd van de autosnelweg (A37). In slechts een half uur bevindt u zich in Emmen, Meppel of Assen.

Redactieleden gezocht

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om teksten te schrijven, foto's te maken en/of de agenda up-to-date te houden van deze website. Dit betreft een vrijwillige functie. Doelstelling is om wijkbewoners en andere geinteresseerden op de hoogte te houden van de laatste en actualiteiten in en rondom onze wijk. Lijkt het u of jou leuk om hieraan bij te dragen? Stuur dan een mail naar info@wijkkrakeel.nl

Agenda

Geen evenementen gevonden!

Bedrijven

Colofon